SSGAK

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ
ADOLPHA KOLPINGA

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ ADOLPHA KOLPINGA
  • Studium
    • Předměty
      • Administrativa
      • Anglický jazyk
      • Český jazyk a literatura
      • Ekonomika
      • Hotelový provoz
      • Informační a komunikační technologie
      • Komunikace ve službách
      • Management a marketing
      • Matematika
      • Německý jazyk
      • Občanská nauka
      • Odborné kreslení
      • Odborný výcvik
      • Potraviny a výživa
      • Stolničení (obor číšník)
      • Stolničení (obor kuchař)
      • Stroje a zařízení
      • Suroviny
      • Technologie (obor cukrář)
      • Technologie (obor číšník)
      • Technologie (obor kuchař)
      • Tělesná výchova
      • Učební praxe
      • Účetnictví
      • Výroba a odbyt
      • Základy přírodních věd
      • Základy společenských věd
      • Zařízení provozoven
    • Obory
      • Kuchař
      • Číšník
      • Cukrář
      • Nástavbové studium
    • Dokumenty
    • Knihovna
      • Knihy ve školní knhovně
      • Elektronické učebnice
    • Výchovné poradenství
    • Stipendia
    • Duchovní program
    • Naši studenti
    • Absolventi
    • Projekt I KAP II
  • Přijímačky
  • Kalendář
  • Kontakty
  •  Virtuální prohlídka
  • Studenti
  • Stravování

Přijímací zkoušky

Kritéria přijetí

Virtuální prohlídka

Kalendář

Dokumenty

Nadaní studenti

Stipendia

Obor Kuchař

Obor Číšník

Obor Cukrář

Nástavbové maturitní studium

Ochrana osobních údajů / GDPR

Kolpingovo dílo ČR

 

Kontaktujte nás

FB  IG  YT

BIGY

Střední škola gastronomická

Adolpha Kolpinga

U Klafárku 1685/3

591 01 Žďár nad Sázavou

Tel.: +420 566 502 470

E-mail: skola@ssgak.cz

Mapa

GPS: 49.5675739N, 15.9331525E

Přihlášení

2012-2023 © webdesign by fenomen multimedia | Přihlásit