Střední škola gastronomická
Adolpha Kolpinga
Aktuality
Studium
Předměty
Administrativa
Anglický jazyk
Český jazyk a literatura
Ekonomika
Hotelový provoz
Informační a komunikační technologie
Odborný výcvik
Komunikace ve službách
Management a marketing
Matematika
Německý jazyk
Občanská nauka
Odborné kreslení
Potraviny a výživa
Stolničení (obor číšník)
Stolničení (obor kuchař)
Stroje a zařízení
Suroviny
Technologie (obor cukrář)
Technologie (obor číšník)
Technologie (obor kuchař)
Tělesná výchova
Učební praxe
Účetnictví
Výroba a odbyt
Základy přírodních věd
Základy společenských věd
Zařízení provozoven
Obory
Kuchař
Číšník
Cukrář
Nástavbové studium
Multimédia
Dokumenty
Knihovna
Školní knihovna
Elektronické učebnice
Maturitní zkouška
Závěrečné zkoušky
Výchovné poradenství
Stipendia
Duchovní program
Naši studenti
Projekt I KAP II
Přijímačky
Kalendář
Kontakty
Virtuální prohlídka
Studenti
Stravování
Představujeme nový maturitní obor - multimédia
Naši žáci byli druzí na Trophée Mille
Academy restaurant a cvičná kuchyně mají dveře otevřené
Divadlo Víti Marčíka
Medaile z mezinárodního finále z Francie
Gastronomický zážitek každý den
Z Gastra Hradec vezeme 3 vítězství, stříbro a bronzové pásmo
SŠG AK s Jiřím Hamzou v centru MS v biatlonu
Vařili jsme pro pana prezidenta
Podívejte se na pořad o nás na ČT "Jak se dělá dobrá škola"
Setkání s generálním sekretářem Mezinárodního Kolpingova díla, Dr. Markusem Demelem
Desert - medový dortík
Previous
Next
Co se právě na naší škole děje
více....
Catering - svět fantastických zážitků
Poptávka