Cukrář

charakteristika oboru

charakteristika oboru

Mgr. Martina Horká
29-54-H/01 Cukrář

Pohár Adolpha Kolpinga 2024

Pohár Adolpha Kolpinga 2024

25.01.2024 Mgr. Marie Kuncová

Pekli jsme perníčky s PETROU BURIANOVOU

Pekli jsme perníčky s PETROU BURIANOVOU

19.01.2024 Eliška Vencelidesová
V úterý 16.1. se u nás konal seminář s vítězkou soutěže PEČE CELÁ ZEMĚ.

V březnu jedeme soutěžit do Francie

V březnu jedeme soutěžit do Francie

20.11.2023 Mgr. Markéta Zrzavá
Naše vítězství v národním kole nás posunulo na mezinárodní finále do...

Náš dort v soutěži ETA

Náš dort v soutěži ETA

03.11.2023 škola

Karmelské slavnosti - dvě zlata, jedno stříbro a jeden bronz!

Karmelské slavnosti - dvě zlata, jedno stříbro a jeden...

21.03.2023 Mgr. Markéta Zrzavá
Další soutěž, opět výborné výsledky

Soutěž cukrářů o Pohár Ad. Kolpinga

Soutěž cukrářů o Pohár Ad. Kolpinga

15.01.2023 škola
11. 1. 2023

Na svatého Martina…

Na svatého Martina…

22.11.2022 Mgr. Marie Kuncová
další vydařený projektový den

Slané prý umíme jedna báseň!

Slané prý umíme jedna báseň!

07.11.2022 Mgr. Marie Kuncová
Vyhráli jsme cenu v soutěži Trophée Mille.

Vracíme se ze soutěže se zlatými medailemi

Vracíme se ze soutěže se zlatými medailemi

20.03.2022 Mgr. Marie Kuncová
Zlaté cukrářky z SŠG A. Kolpinga

Nejlepší sladký pokrm v soutěži

Nejlepší sladký pokrm v soutěži

13.11.2021 škola
Trophée Mille