Střední škola gastronomická
Adolpha Kolpinga
Aktuality
Studium
Předměty
Administrativa
Anglický jazyk
Český jazyk a literatura
Ekonomika
Hotelový provoz
Informační a komunikační technologie
Odborný výcvik
Komunikace ve službách
Management a marketing
Matematika
Německý jazyk
Občanská nauka
Odborné kreslení
Potraviny a výživa
Stolničení (obor číšník)
Stolničení (obor kuchař)
Stroje a zařízení
Suroviny
Technologie (obor cukrář)
Technologie (obor číšník)
Technologie (obor kuchař)
Tělesná výchova
Učební praxe
Účetnictví
Výroba a odbyt
Základy přírodních věd
Základy společenských věd
Zařízení provozoven
Obory
Kuchař
Číšník
Cukrář
Nástavbové studium
Multimédia
Dokumenty
Knihovna
Školní knihovna
Elektronické učebnice
Maturitní zkouška
Závěrečné zkoušky
Výchovné poradenství
Stipendia
Duchovní program
Naši studenti
Projekt I KAP II
Přijímačky
Kalendář
Kontakty
Virtuální prohlídka
Studenti
Stravování
Studium
Předměty
Hotelový provoz
Hotelový provoz
Marketingová komunikace v hotelovém provozu
Mgr. Iva Sýkorová
Využití marketingové komunikace v hotelovém provozu
Témata k maturitní práci do odborných předmětů rok 2023/24
30.10.2019 Ing. Lenka Brožová