Kuchař

charakteristika oboru

charakteristika oboru

Mgr. Martina Horká
65-51-H/01 Kuchař-číšník Zaměření: Kuchař

Natka zazářila ve finále soutěže a získala druhé místo

Natka zazářila ve finále soutěže a získala druhé místo

28.01.2025 Mgr. Markéta Zrzavá
jediná reprezentantka kraje Vysočina si v soutěži vedla opravdu skvěle

Fenomenální úspěch našich studentů

Fenomenální úspěch našich studentů

07.11.2024 Mgr. Lenka Štouračová
na národním kole soutěže Trophée Mille ČR 2024

Z Gastra Hradec si vezeme 3 vítězství

Z Gastra Hradec si vezeme 3 vítězství

19.04.2024 Iva Straková
a jedno stříbro a jedno bronzové pásmo

SLAVÍME TRIUMFÁLNÍ ÚSPĚCH

SLAVÍME TRIUMFÁLNÍ ÚSPĚCH

25.03.2024 Mgr. Markéta Sedláková
Naši studenti Adélka a Tomáš obsadili na mezinárodní soutěži Trophée Mille...

Vařili jsme pro pana prezidenta

Vařili jsme pro pana prezidenta

14.01.2024 Mgr. Markéta Zrzavá
Z učiliště Střední školy gastronomické Adolpha Kolpinga ve Žďáře nad Sázavou až...

V březnu jedeme soutěžit do Francie

V březnu jedeme soutěžit do Francie

20.11.2023 Mgr. Markéta Zrzavá
Naše vítězství v národním kole nás posunulo na mezinárodní finále do...

Pokořili jsme Hradec!

Pokořili jsme Hradec!

29.03.2023 škola
úspěch v soutěži Gastro Hradec 2023

Zase to cinklo!

Zase to cinklo!

16.03.2023 Mgr. Markéta Zrzavá
celkové 2. místo v soutěži Kuchař Vysočiny - zlaté pásmo

Triumf v kuchařské soutěži Bernard Chef

Triumf v kuchařské soutěži Bernard Chef

02.03.2023 Mgr. Markéta Zrzavá
podívejte se na Tomáše na TV Prina

Staročeská kuchyně

Staročeská kuchyně

19.12.2022 Mgr. Marie Kuncová
Již 4. projektový den!