Gastronomie v době COVID - 19 & SŠGAK
…V souvislosti s opatřeními kvůli pandemii COVID – 19 jsou podnikatelé v odvětví HOREKA opět bez možnosti mít pravidelně otevřené své podniky, restaurace…
Nutně toto období neznamená zánik gastronomie, jako celku, toho se bát nemusíme.
Podnikatelé a restauratéři se snaží přizpůsobit a hledají nové cesty, jak se dostat ke svým hostům:
Dámejídlo, Tripadvisor, OneMenu …
U těchto „platforem“ musí restauratéři počítat v své kalkulaci s provizí těmto poskytovalům, ale proti tomu dostávají funkční model prodeje pro širokou skupinu zákazníků bez starostí...
Poslední jmenovanou platformu OneMenu podpořil i známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich a u nás ve Žďáru nad Sázavou takto prodává svá menu například Restaurace Tálský mlýn.
Gastronomie v době COVID - 19 & SŠGAK
… náš školní tým dospělých zaměstnanců mistrů odborného výcviku oboru kuchař, číšník a cukrář se snaží této „realitě v oboru“ přiblížit: