V březnu jedeme soutěžit do Francie
Naše vítězství v národním kole nás posunulo na mezinárodní finále do francouzské Remeše
V jihlavském obchodním domě City Park Jihlava proběhlo v sobotu 4. 11. 2023 národní finále soutěže studentů gastronomických škol Trophée Mille. Odborná porota profesionálů v čele s francouzským michelinským kuchařem Philippem Millem hodnotila práci dvoučlenných týmů z 6 českých gastro škol. V letošním roce se museli mladí kuchaři poprat se čtyřmi povinnými surovinami - s dančím hřbetem, špaldovou moukou, hlívou ústřičnou a hruškovými povidly. Naši studenti Eliška Havlíková a Tomáš Petera pod vedením pana Petra Chalupy a slečny Terezy Zelené svým perfektně připraveným pokrmem zaujali porotu a soutěž vyhráli.
25. března 2024 pojedou reprezentovat Českou republiku do mezinárodního kola Trophée Mille do francouzské Remeše.
Moc děkujeme a držíme pěstě!