Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga
Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga

Střední škola gastronomická
Adolpha Kolpinga

  • Aktuality
  • Studium
    • Předměty
      • Administrativa
      • Anglický jazyk
      • Český jazyk a literatura
      • Ekonomika
      • Hotelový provoz
      • Informační a komunikační technologie
      • Odborný výcvik
      • Komunikace ve službách
      • Management a marketing
      • Matematika
      • Německý jazyk
      • Občanská nauka
      • Odborné kreslení
      • Potraviny a výživa
      • Stolničení (obor číšník)
      • Stolničení (obor kuchař)
      • Stroje a zařízení
      • Suroviny
      • Technologie (obor cukrář)
      • Technologie (obor číšník)
      • Technologie (obor kuchař)
      • Tělesná výchova
      • Učební praxe
      • Účetnictví
      • Výroba a odbyt
      • Základy přírodních věd
      • Základy společenských věd
      • Zařízení provozoven
    • Obory
      • Kuchař
      • Číšník
      • Cukrář
      • Nástavbové studium
      • Multimédia
    • Dokumenty
    • Knihovna
      • Školní knihovna
      • Elektronické učebnice
    • Maturitní zkouška
    • Závěrečné zkoušky
    • Výchovné poradenství
    • Stipendia
    • Duchovní program
    • Naši studenti
    • Projekt I KAP II
  • Přijímačky
  • Kalendář
  • Kontakty
  •  Virtuální prohlídka
  • Studenti
  • Stravování
  •  Vyhledávání
  1. Studium
  2. Předměty

Předměty

Odborný výcvik Odborný výcvik
Administrativa Administrativa
Anglický jazyk Anglický jazyk
Český jazyk a literatura Český jazyk a literatura
Ekonomika Ekonomika
Hotelový provoz Hotelový provoz
Informační a komunikační technologie Informační a komunikační technologie
Komunikace ve službách Komunikace ve službách
Management a marketing Management a marketing
Matematika Matematika
Německý jazyk Německý jazyk
Občanská nauka Občanská nauka
Odborné kreslení Odborné kreslení
Potraviny a výživa Potraviny a výživa
Stolničení (obor číšník) Stolničení (obor číšník)
Stolničení (obor kuchař) Stolničení (obor kuchař)
Stroje a zařízení Stroje a zařízení
Suroviny Suroviny
Technologie (obor cukrář) Technologie (obor cukrář)
Technologie (obor číšník) Technologie (obor číšník)
Technologie (obor kuchař) Technologie (obor kuchař)
Tělesná výchova Tělesná výchova
Učební praxe Učební praxe
Účetnictví Účetnictví
Výroba a odbyt Výroba a odbyt
Základy přírodních věd Základy přírodních věd
Základy společenských věd Základy společenských věd
Zařízení provozoven Zařízení provozoven

Přijímací řízení

Virtuální prohlídka

Kalendář

Dokumenty

Stipendia

Obor Cukrář

Obor Kuchař

Obor Číšník

Obor Nástavbové studium

Obor Multimédia

Ochrana osobních údajů / GDPR

Kolpingovo dílo ČR

Kontaktujte nás

FB  IG  YT

 

Obor MULTIMÉDIA

 FB multimédia IG multimédia

SSGAK

Střední škola gastronomická

Adolpha Kolpinga

U Klafárku 1685/3

591 01 Žďár nad Sázavou

Tel.: +420 566 502 470

 

E-mail: skola@ssgak.cz

Mapa

GPS: 49.5675739N, 15.9331525E

© 2012–2025 | Webdesign Fenomen | Redakce FenomioFlow