Kuchařská škola pro profesionály

Nejnáročnější a nejprestižnější kuchařská škola na světě
Je to nejnáročnější a nejprestižnější kuchařská škola na světě s tradicí od konce 19. století. V Le Cordon Bleu vás naučí všechno potřebné pro to, abyste obstáli v kuchyních těch nejlepších restaurací. Studovala tu slavná autorka kuchařek Julia Chilld neboo hvězda současné gastronomie Yotam Ottolenghi. A také jediná Češka kateřina Jacques Bursíková.
Všechno je naprosto přesné absence a pozdní příchody vyloučené. Le Cordon Bleu má řadu poboček po světě, ta nejprestižnější je v Paříži a v Londýně. Uniformy, pravidla, způsob komunikace je jako na vojně. Kuchaři jsou trénovaní, aby obstáli v kritických situacích a uvařili třeba pro 1500 hostů.
https://www.youtube.com/watch?v=2YRmXJDT3AY
https://www.youtube.com/watch?v=33xpOEmFzCY
https://www.youtube.com/watch?v=lJ-TJbd0Ohk
https://www.youtube.com/watch?v=fOg2hAwBeWw