Natka zazářila ve finále soutěže a získala druhé místo

jediná reprezentantka kraje Vysočina si v soutěži vedla opravdu skvěle

Natálie Heralová zazářila ve finále soutěže BernardChef a získala druhé místo

V úterý 28. ledna 2025 se v Rodinném pivovaru Bernard v Humpolci uskutečnilo finále prestižní kulinářské soutěže BernardChef. Z náročného semifinále postoupili pouze čtyři nejlepší žáci, mezi nimi i naše studentka Natka Heralová, jediná reprezentantka Kraje Vysočina.

Úkolem soutěžících tentokrát bylo připravit dvouchodové menu ze surovin, které byly součástí tzv. spotřebního koše. Povinnými ingrediencemi, které museli soutěžící zakomponovat do svých pokrmů, byly pastinák, uzený losos a kachní prso. Tento nelehký úkol prověřil kreativitu, dovednosti a schopnosti soutěžících improvizovat.

Natálie se mezi svými třemi soupeři rozhodně neztratila. Její menu bylo nejen skvěle chuťově vyvážené, ale také nádherně prezentované. Po napínavém a vyrovnaném souboji s jednou ze soupeřek se Natálie nakonec umístila na skvělém druhém místě.

Tento výsledek je pro Natku obrovským úspěchem, stejně jako pro naši školu a celý Kraj Vysočina. "Byla to pro mě velká výzva a zároveň obrovská zkušenost. Jsem hrdá, že jsem se mohla zúčastnit a že jsem to dotáhla tak daleko," uvedla Natálie po soutěži.

Soutěž Bernard Chef je známá svou náročností a klade velký důraz na profesionalitu a originalitu mladých kuchařských talentů. Natálii gratulujeme a přejeme jí hodně štěstí v dalších kulinářských výzvách!

 

gallery