Fenomenální úspěch našich studentů

na národním kole soutěže Trophée Mille ČR 2024

galleryNaši studenti slavili velký úspěch. S chutí a zápalem se zúčastnili prestižní  soutěže Trophée Mille ČR 2024, kterou pořádal Kraj Vysočina v Jihlavě dne 2. 11. 2024. Přísná porota hodnotila průběh přípravy soutěžních pokrmů, organizaci práce na kuchařském pracovišti, dodržování hygienických pravidel, stanovený časový limit a samozřejmě výslednou chuť a prezentaci na talíři. Daniel Šikl připravoval pokrmy: marinovaný sumeček, koprové velouté, hlívové ragú, bramborovo-dýňové pyré, glazovaná zelenina, koprový olej, bramborová sláma, chips z rybí kůže. Sladký pokrm nám připravovala Simona Chlubná: bramborový koblížek, plněný confitem z jablek a kopru, dozdobený malinovou oplatkou a panna cottou z podmáslí.